Hockey is een leuke sport waar het spelplezier de boventoon voert. De juiste hockeystick kan daarom niet ontbreken. Door de hockey die men aanneemt tijdens het beoefenen van het spel moet men een goede hockeystick gebruiken. Zeker wanneer men nog speelt in de junioren afdelingen en nog niet volgroeid is. Een junior hockeystick heeft namelijk een andere lengte dan een senioren hockeystick.

 

Om er voor te zorgen dat er met de juiste maat stick wordt gespeeld kan de hockeyer tot 14 a 16 jaar een stick aanschaffen die niet boven de navel uitkomt. Vanzelfsprekend heeft een en ander te maken met de lengte van de individuele speler. Waar het vooral om gaat is dat de jeugd hockeyer zijn rug niet beschadigd door een te onnatuurlijke houding.

 

Wanneer de hockeyer eenmaal weet welke maat hij heeft en de groeispurt nog niet verder is ingezet kan hij een junior hockeystick aanschaffen op basis van de lengte. Iedere hockeystick heeft namelijk een lengtemaat op de stick staan. Zo weet men altijd zeker dat de juiste junior hockeystick wordt aangeschaft.

 

Een hockeystick aanschaffen kan zowel in de fysieke winkel als online bij een webshop. Het voordeel van de fysieke winkel is dat verschillende sticks kunnen worden uitgeprobeerd. Het voordeel van de webshop is daarentegen dat deze vaak goedkoper is, dat u de deur niet uithoeft en dat deze vaak alle topmerken in de aanbieding heeft zodat iedereen direct weet waar hij aan toe is. De keuze is daarom aan u! Wanneer u kiest voor online winkelen is Hockey Direct de webshop waar u moet zijn. Met een breed assortiment, deskundige verkoopmedewerkers en standaard lage prijzen, kunt u hier vandaag nog terecht.