Hoewel hockeyers over het algemeen na de training of wedstrijd niet douchen en direct na training of wedstrijd naar het clubhuis gaan om gezellig met de andere teams en tegenstanders een biertje te drinken, kan het toch handig zijn alle hockeyspullen op te bergen in hockeytassen.

 

De meeste hockeytassen zijn gemaakt om sticks en scheenbeschermers in kwijt te kunnen. Daarnaast is er plaats voor enkele hockeyballen, en het trainingspak. Door de lengte van de hockeystick en de wens van veel hockeyers om zowel stick als extra attributen op te bergen hebben hockeytassen vandaag de dag een aparte en langwerpige vorm.

 

Omdat hockeytassen behalve de kleur en het merk weinig custom made eigenschappen hebben, maakt het eigenlijk niet uit waar men inkopen doet. Hockey Direct biedt hockeytassen tegen een zeer interessante en aantrekkelijke korting ten opzichte van andere aanbieders. Met name het gemak waarmee snel de bestelling geplaatst kan worden en de levering plaatsvindt, is een voordeel. Want hoewel de traditionele en fysieke winkel ervoor zorgt dat u direct uw artikelen in handen heeft kan online winkelen u andere voordelen opleveren.