Of u nu voor het eerst gaat hockeyen, uw zoveelste hockeystick moet aanschaffen of een professional of amateur speler bent doet niet terzake. Een hockeystick kopen kan zowel in de fysieke winkel van de hockey specialisten en online in winkels zoals Hockeydirect.

 

Het uitzoeken van een nieuwe hockeystick is geen sinecure. Het grote aantal merken, materiaal en vormen maakt het niet altijd even makkelijk om de juiste keuze te maken. De ondergrond waarop u hockey speelt is vanzelfsprekend van belang bij de keuze voor het juiste materiaal. Water kunstgras, een semi veld of een zand ingestrooid kunstgras veld heeft allen een verschillende effect op slijtage van de hockeystick. Dit maakt ook de behandeling van de hockeystick met bijvoorbeeld constructielijm afhankelijk van de ondergrond.

 

Een hockeystick kopen kan online via de winkelformule Hockeydirect. In de webshop kunt u terecht voor de vergelijking en uiteindelijk aanschaf van de grootste collectie hockeyartikelen van Nederland. Zelfs hockeyers uit omringende landen zoals België, Engeland en Duitsland nemen regelmatig een kijkje in de webshop van Hockeydirect. Dit laat toch wel duidelijk zien wat het acceptatieniveau binnen de hockey community is als het gaat om de Hockeydirect webshop.

 

Als u eens lekker wilt rondneuzen in het aanbod, speciale aanbiedingen wilt bekijken of prijzen wilt vergelijken kunt u hier terecht. Sla dus vandaag uw slag wanneer u hockey artikelen of een hockeystick wilt kopen. U krijgt standaard 10% korting.