Voor het spelen van veld- of zaalhockey heeft u natuurlijk hockeyspullen nodig. Gelukkig zijn deze in fysieke winkels en online te vinden. Hockeyspullen zijn er in alle groten en maten. Junioren en senioren bijvoorbeeld hebben een andere sticklengte. Daar waar junioren met een lichaamslengte tot ongeveer 160 cm de navel aan kunnen houden als maximale lengte van de hockeystick, kan het bij mensen met een lichaamslengte boven de 160 cm aangehouden worden om een hockeystick uit te kiezen die niet hoger komt dan de heup. De reden hiertoe is gelegen bij met name de houding die hockeyers tijdens het beoefenen van het spelletje aannemen. Hockey is leuk en moet dat vooral ook blijven. Niemand heeft er iets aan wanneer u pijn in uw rug of nek krijgt omdat u een te onnatuurlijke houding aanneemt tijdens het beoefenen van uw favoriete sport.

 

Een eerste hockeystick kan natuurlijk worden aangekocht in de winkel maar ook natuurlijk online. Het voordeel van online winkelen is dat u de deur niet uithoeft en dat is in een tijd waar agenda’s steeds vaker overvol raken een erg plezierig gegeven. Via de website van Hockeydirect kunt u allerhande hockeyspullen aanschaffen. Hockeydirect staat bekend om de grootste hockeycollectie van Nederland voor junioren en senioren. Daarbij komt ook nog eens dat klanten van Hockeydirect standaard 10% korting krijgen op sticks en schoenen. Kijk dus snel welke hockeyspullen u nog nodig heeft en bestel gewoon direct wat u nodig heeft.

 

Overweegt u om online hockeyspullen aan te schaffen let dan goed op de voorwaarden en garantie. Bij Hockeydirect heeft u standaard 14 dagen de tijd om uw aankopen kosteloos te retourneren. En wilt u uw aankoop direct in handen, dan kunt u altijd in de fysieke winkel in Sassenheim uw bestelling afhalen. Allemaal wel zo makkelijk natuurlijk.