Bij een hockeyshop koopt u hockeyartikelen. Het is mogelijk dat deze hockeyshop een fysieke winkel heeft maar vandaag de dag is het door de komst van het internet steeds vaker mogelijk ook gewoon online bij een hockeyshop artikelen in te kopen.

 

Alle grote merken maken gebruik van het online afzetkanaal en kunnen daardoor rekenen op een extra markt om te bedienen. Hier plukt u als hockeyer de vruchten van want hockey kan flink in de papieren lopen met contributie, bierpot, rijbeurt en natuurlijk materiaal.

 

Hoewel een online hockeyshop een oplossing is voor de druk bezette hockeyer zijn niet alle hockeyshops gelijk. Online winkelen kent een aantal gevaren. Dat wordt wel duidelijk als we bekijken hoeveel nep webshops er de afgelopen jaren zijn opgericht. Daarom is het verstandig online aankopen slechts te doen bij webshops die een duidelijke regeling hebben met betrekking tot het retourneren van producten die niet aan uw wensen voldoen.

 

Daar waar gewerkt wordt kunnen dingen mis gaan. Zeker wanneer uw aankoop over meerdere schijven gaat. Zo kan een pakketje kwijt raken bij de posterijen. Nee, dat is niet de bedoeling maar helaas kan het wel degelijk voorkomen. Eens temeer een reden om uw online aankopen te doen bij Hockey Direct, de hockeyshop die weet waar ze mee bezig is.