Wanneer u niet tot het selecte gezelschap tophockeyers behoort die van een sponsor een volledige kledingset ontvangt, heeft u geluk. Het overgrote deel van de Nederlandse hockeyers speelt hockey op een recreatief niveau of speelt in de sub-top. Natuurlijk is dit nog steeds geweldig, men moet er alleen wel rekening mee houden dat hockey een aantal kosten met zich meebrengt. Zo zal men een hockeystick moeten aanschaffen, schoenen, scheenbeschermers en ook een hockey trainingspak kan van pas komen.

 

De grote merken zoals Dita, TK en Brabo bieden allen een breed assortiment aan hockey artikelen. Ook trainingspakketten maken deel uit van dit assortiment. Een hockey trainingspak zorgt voor herkenbaarheid en is gemaakt om in te trainen als om naar de training te gaan.

 

Hockeytrainingen vinden in de avonduren plaats. Door het klimaat in Nederland is het in de meeste maanden dat de competitie wordt afgewerkt en trainingen zich afspelen bijna noodzakelijk om je goed te kleden. Het kan flink koud worden, zeker wanneer de trainingen plaatsvinden wanneer het al donker is.

 

Een hockey trainingspak biedt bescherming tegen kou en regen en kan bij verschillende speciaalzaken worden aangeschaft. Ook bij Hockey Direct kunt u terecht om een mooi en goed trainingspak aan te schaffen. De collectie is breed en vandaag bestellen kan betekenen dat u morgen uw nieuwe trainingspak al in huis heeft. Volg de banner aan de onderkant van deze pagina en bekijk het assortiment.