De kleine harde bal op de harde ondergrond kan gevaarlijke situaties opleveren. Het spelletje gaat hard en dat gebitsbeschermers en scheenbeschermers in het hockey noodzakelijk zijn wordt bijna wekelijks duidelijk gemaakt. Een ongelukje zit in een klein hoekje en van kwade opzet is over het algemeen geen sprake. Feit is en blijft dat tijdens het spelen van hockey scheenbeschermers meer dan welkom zijn.

 

De KNHB ziet dit ook in en heeft daarbij eerst scheenbeschermers en daarna gebitsbeschermers verplicht gesteld aan al haar leden. Niemand heeft er immers iets aan als u geblesseerd raakt. Voorkomen is altijd beter dan genezen klinkt het vaak. Dat is met hockey zeker het geval.

 

Hockey scheenbeschermers bestaan in verschillende soorten en maten en worden door verschillende fabrikanten en merken gemaakt. Dit zorgt ervoor dat u een volledig maatwerk pakket aan bescherming kunt aanschaffen. De lengte van uw scheenbenen, de schoenen die u draagt en zelfs de ondergrond van het speelveld kan uw keuze beïnvloeden. Het verschil tussen een hockey speciaalzaak en de willekeurige sportwinkel komt hier haarfijn en duidelijk naar voren.

 

Wanneer u voornemens bent nieuwe scheenbeschermers aan te schaffen bezoek dan eens de website van Hockey Direct. Via deze webshop kunt u alle scheenbeschermers voor optimale bescherming aanschaffen. De eenvoud van online winkelen komt direct samen met de deskundigheid van de medewerkers bij de online winkel. Ervaar het daarom zelf en bestel uw hockey scheenbeschermers gewoon online.