Sinds het voorval in de hoofdklasse tussen Valentin Verga en Seve van As heeft de KNHB besloten dat het dragen van een gebitsbeschermer verplicht is voor alle leden van de hockeybond. Hockey moet vooral een spel zijn wat veilig is en plezier oplevert. De juiste bescherming bevordert dit plezier.

 

In vroegere tijden ging men vaak naar de tandarts om een gebitsbeschermer op maat te laten maken. Gelukkig is dit niet altijd meer noodzakelijk omdat hockey speciaalzaken tegenwoordig ook een grote diversiteit aan zeer professionele gebitsbeschermers kunnen leveren. Om de hockey gebitsbeschermer aan te passen aan de stand van uw tanden en gebit moet u deze in warm water plaatsen waarna u deze een halve minuut vastdrukt in uw mond. Door de gebitsbeschermer daarna af te laten koelen wordt deze naar uw gebit gevormd. Op deze manier geniet u maximale bescherming.

 

De kans op een beschadiging aan een gebit door hockey is het grootst aan de boventanden en de kaak. Zorg daarom voor een optimale bescherming op deze punten.

 

Het grootste assortiment aan hockey artikelen kunt u vinden in de webshop van Hockey Direct. Ook gebitsbeschermers zijn naast alle andere hockeyspullen beschikbaar. Neem gewoon een kijkje in de webshop en laat u verrassen door de lage prijzen en de snelle levering. De website is te bereiken via de banner aan de rechterzijde van dit bericht.