Almere is uitgegroeid tot een groeikern waar sportclubs en teams de laatste jaren steeds meer meespelen om de prijzen. Dit geldt ook voor het hockey. Almere heeft met haar liggen net buiten Amsterdam nog steeds een aantrekkingskracht op spelers die het net niet redden bij de Amsterdamse topclubs. Ook spelers die na enkele jaren tophockey gespeeld te hebben willen afbouwen kunnen terecht bij de Almeerse hockeyclub.

 

De Argentijnse hockeyfamilie Verga, die een groot aantal talenten heeft voortgebracht is groot geworden bij hockeyclub Almere. Met name topcoach Alex Verga die landelijk bekendheid verwierf door zijn optredens als oefenmeester van HGC en Amsterdam zwaait sinds 2013 weer de scepter aan het Tuinkruidenpad. Op deze manier wordt recreatief hockey aangevuld met topsport. Leuk voor iedereen dus.

 

Wie in Almere woont en overweegt te gaan hockeyen, kan terecht in West op Sportpark Klein Brandt. De mini’s en benjamini’s spelen kunnen vanaf hun 6e hockeyen. Neem contact op met hockeyclub Almere om de mogelijkheden te bespreken.

 

Speelt u hockey in Almere en bent u toe aan een nieuwe hockeystick, trainingspak, hockeyschoenen of andere hockeyartikelen, neem dan eens een kijkje in de webshop van Hockey Direct. Een breed assortiment en zeer aantrekkelijke prijzen (10% goedkoper dan de concurrent) helpt u aan uw nieuwe hockeykleding. Neem daarom vandaag nog een kijkje.