Op de grens tussen Wassenaar en Den Haag ligt complex de Roggewoning. Naast voetbal, cricket en golf is de Roggewoning het domein van de hockeyers van HGC en Groen Geel. Hockey op Groen Geel is sinds jaar en dag synoniem voor gezelligheid. De gezelligheid zorgt voor een interessante dynamiek. De hockey competitie wordt op Groen Geel uitsluitend op zondag gespeeld omdat er geen jeugdafdeling is.

 

De recreatieve afdeling van Groen Geel is misschien wel een van de grootste senioren afdelingen van Nederland. Met meer dan 20 teams in de herenlijn en meer dan 20 teams in de dameslijn wordt voorzien in spelplezier van honderden mensen ieder weekend.

 

Bent u nieuw in Den Haag, ook al heeft u nog nooit een hockeystick vastgehouden, en zoekt u uitbreiding van uw sociale leven dan is Groen Geel de place to be. Eenmaal per week een training en eens een wedstrijd is wel wat hier bijhoort. Maar hiervoor krijgt u wel een heleboel gezelligheid en nieuwe contacten voor terug.

 

Ter kennismaking met Groen Geel hockey wordt ieder jaar de zomeravond competitie (ZAC) georganiseerd. Op een aantal doordeweekse avonden worden mixed teams geformeerd en worden een aantal wedstrijden gespeeld. Het gaat hier met name om de gezelligheid en de sociale interactie. Spelers uit de omgeving schrijven zich in om het nog gezelliger te maken.

 

Heeft u zich inmiddels ingeschreven bij Groen Geel hockey dan wordt het tijd om hockeyartikelen aan te schaffen. Een wedstrijdtenue inclusief sokken en en een broekje kunt u kopen bij Hockeyspeciaalzaak Dekker Sport aan de Frederikstraat in Den Haag. Alle overige hockeymaterialen kunt u goedkoop bestellen bij Hockey Direct. Een groot assortiment en vaak 10% tot meer goedkoper dan bij andere leveranciers.