Eén van de meest toonaangevende hockeymerken van Nederlandse bodem is en blijft het merk Dita. Haar roots heeft Dita in de bakermat van het internationale hockey, Pakistan. Sinds 1992 is Dita in Nederlandse handen waarbij tophockeyers van weleer Hans Kruize en Joost Claushuis deel uitmaakten van de explosieve groei van het merk.

 

Dita is gemaakt door en voor hockeyers en past haar producten palet daarmee aan op de exacte wensen van de hockeyer, zowel op recreatief als (semi) professioneel niveau. Deze visie zorgt ervoor dat Dita al sinds jaar en dag hofleverancier is bij diverse tophockeyers, verenigingen en zelfs landen. Het zal niets verbazen als u merkt hoeveel tophockeyers met Dita spelen.

 

Naast de hockeysticks, waaruit altijd de kernactiviteit van Dita bestond, levert men tegenwoordig ook andere hockeyattributen zoals Dita hockeyschoenen, trainingspakken, keepers uitrustingen, hockeytassen, handschoentjes, etc.

 

Dita heeft binnen haar assortiment hockeyschoenen voor verschillende ondergronden. Want niet alleen topspelers maken gebruik van het merk, eigenlijk moet de kwaliteit doorstromen naar alle afdelingen. Hockeyschoenen moeten lekker zitten, bescherming bieden en een optimale loopervaring bieden op de gladde ondergrond die het kunstgras vandaag de dag heeft. Want of u nu op een met zandingestrooid kuntsgrasveld speelt, op een waterveld of op een semi veld, uitglijders moeten voorkomen worden.