Hockeytrainers en coaches maken regelmatig gebruik van coachborden. Dit zijn handzame notitieborden waar met een stift bepaalde lijnen en patronen kunnen worden getekend. Met name tijdens de voorbespreking en in de pauze van de wedstrijd is dit een handig hulpmiddel om se te spelen strategie verder te verduidelijken. Eigenlijk bezit iedere hockeytrainer of coach die zijn werk serieus neemt een coachbord.

 

Hoewel er verschillende soorten en maten coachborden op de markt zijn is het verstandig te bekijken wat u mee wilt nemen. Naast de ballentas, de bidons en de verzorgingskit moet er dus ook een coachbord mee. Het is niet de bedoeling, tenminste het is erg onhandig, om een te groot bord mee te nemen naar de wedstrijd.

 

Kijkt u maar eens naar de begeleiding van de wedstrijd bij het eerste heren of damesteam, of zelfs bij de topteams in de jeugd. Een visueel uitgetekende strategie werkt zeer gemakkelijk en laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

 

Hockey Direct is een speciaalzaak op hockeygebied met een zeer breed assortiment aan hockeyspullen. Ook voor coachborden kunt u terecht bij deze winkel. Het grote voordeel van Hockey Direct is dat zij naast de reguliere winkel (incl. showroom) in Sassenheim ook nog eens een van de beste webshops op hockeygerelateerd gebied hebben. Met klanten vanuit Nederland, België en zelfs Duitsland en Engeland mag men zich de specialist op het gebied van online aankoop van hockeyartikelen noemen. Vanaf nu kunt u daar ook van profiteren.